Thomas Gold remixt Cazette – Handful Of Gold

Ivo Mollemans | 29 juni 2017
music

Onlangs nog kwam de Duitse Thomas Gold met zijn nieuwe single ‘The Chant’ via Armada Music en nu is hij alweer terug met een nieuwe muzikale creatie. Deze keer is het geen original, maar een remix.

Thomas Gold remixt Cazette

Cazette heeft hem gevraagd om hun nummer ‘Handful Of Gold’ te remixen en dat deed Thomas maar al te graag. Het origineel is inmiddels al bijna 3 miljoen keer afgespeeld op Spotify en bij een nummer met zo’n succes komen altijd wel remixen. Niet alleen Thomas Gold heeft de kans gekregen om een officiële remix te maken, maar ook Vertue en Kyodee mochten een remix maken.

LEES OOK: San Holo komt met 9 remixen van zijn single ‘Light’

Van indie naar future bass

Thomas Gold waardeerde het slome tempo waarop het origineel is gemaakt wel, maar hij vond dat een twist wel op zijn plaats was. Hij heeft de vocalen van JONES behouden in zijn werk, maar met een future bass drop wordt er een flinke dosis energie in het nummer gepompt die bij het origineel ontbreekt.

‘When I was asked to do a remix for this song and as I listened to it for the first time, I was like – ‘oh, this could be an interesting one!’ I liked the downtempo approach of the original version, but I wanted to do something crazy with the vocal and change the vibe of the song completely. So I took the vocal stems, sped them up, pitched them a few keys higher and created a completely new music backing. Was really fun working on this remix!’

De remix van Thomas Gold is nog niet te beluisteren op SoundCloud, maar zal pas op 21 juli te koop zijn. Het origineel is afkomstig van de aankomende EP van Cazette die op 7 juli beschikbaar zal zijn. De remixen van Kyodee en Vertue zijn wel online te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws