Slander komt met future bass track ‘Superhuman’

Ivo Mollemans | 30 juni 2017
music

Het dj duo bestaande uit Derek Anderson en Scott Land dat zichzelf ‘Slander’ noemt, verovert met hun trap sound de hele wereld. Dat de heren goed zijn in het maken van tracks hebben ze meerdere malen bewezen en dat heeft geleid tot releases op labels als Monstercat, OWSLA en Mad decent, meer dan 280,000 volgers op SoundCloud en een boekingen op grote festivals zoals Ultra en EDC.

Slander ft. Eric Leva - Superhuman

Ook met hun nieuwste track laten ze horen nog lang niet klaar te zijn met muziek. Samen met Eric Leva presenteren ze via Monstercat hun nieuwe single ‘Superhuman’. De track werd op mysterieuze wijze aangekondigd met een morse code op hun Facebookpagina.

LEES OOK: Major Lazer dropt track met WizKid 

‘Superhuman’ wordt aangedreven door krachtige akkoorden in zowel de intro, de break en de drop. De vocalen van Eric Leva trekken het grootste deel van de aandacht in het begin en na een lange intro klapt Slander er flink op met een future bass drop waarin de drums er zeer zuiver doorheen komen. Klassieke future bass geluiden maken het geheel af en deze structuur wordt ook voor de tweede drop gebruikt.

Check ‘Superhuman’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws