Macca & Loz Contreras droppen twee gloednieuwe tracks 

Mark Hofman | 6 juli 2017
music


Macca & Loz Contreras staan in de Drum 'N' Bass-scene bekend om hun chill en jazzy beats. Hierdoor weet de act niet alleen in Engeland veel aandacht te krijgen, maar ook in de landen eromheen. Kort geleden werdt de act opgepikt door SGN Ltd en dat resulteert in een gloednieuwe release. Sterker nog: twee releases. 

Macca & Loz Contreras' twee nieuwe tracks 

Macca & Loz Contreras droppen in één keer twee tracks middels hun nieuwe dubbelsingle 'Anything for You'. Waar de titeltrack op de a-kant schittert, staat het nummer 'In The Mood' op de b-kant. 

Het laatstgenoemde nummer weet een zooi goede vocale samples te combineren met een zweverige beat. Het refrein doet ons overigens weer denken aan een oude track van Nina Simone, wat in elke vorm een groot compliment is. Ondanks het feit dat 'Anything For You' op de a-kant staat, zag 'In The Mood' als eerste het daglicht. 

'We hebben 'In The Mood' als eerste gemaakt, Macca vond een gigantisch goede sample en daar hebben we goed onze ideeën op losgelaten.'

Als we naar 'Anything For You' luisteren merken we toch wel dat de opzet iets anders is. Waar 'In The Mood' je vooral een wat zweverige indruk geeft, is deze track een stukje harder. De vocals weten dit gevoel prima te versterken en de beats zijn geweldig. De sound van Macca & Loz Contreras zitten nog steeds in de productie, maar op een compleet andere manier. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws