Blair komt met nieuwe track 'Oceans'

Mark Hofman | 7 juli 2017
music


In de afgelopen paar jaar hebben verschillende artiesten zich gedistantieerd van electronische muziek. Dit komt vaak door de manier van werken en de interresse's van andere genre's. Iets wat Blair ook doormaakte tijdens de productie van zijn nieuwe track 'Oceans' waarin hij een wat meer traditionele kant opgaat met betrekking tot produceren.

Blair - 'Oceans (Original Mix)'

Dat Blair meer is dan een producer mag duidelijk zijn. De artiest kan meerdere instrumenten bespelen en is daarnaast ook songwriter. Elementen die tijdens de productie van Blair meer naar boven leken te komen dan ooit tevoren. In een statement laat de artiest weten: 

'Ik ben ontevreden met het process van een electronische productie. Ik krijg het gevoel alsof ik in een doos zit. Ik wil dat mensen het onperfecte menselijke element horen in een productie en niet dat het door een computer wordt overgenomen. Perfectie is saai.'

En dat horen we geheel terug in 'Oceans'. De artiest heeft een perfecte balans gevonden tussen krachtige akoorden, melodiëen, vocals en drums. Geheel voorzien van een persoonlijk randje. Check it out:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws