Laidback Luke presenteert collab met Konih

Ivo Mollemans | 7 juli 2017
music

Laidback Luke staat bekend als een van de betere technische dj’s, maar ook in de studio kent hij de weg. Deze keer deed hij dat niet alleen, maar samen met opkomend talent Konih. Het eindresultaat heet ‘Like This’ en naast het origineel is er ook meteen een remix van het Duitse duo Twoloud van gemaakt.

Laidback Luke & Konih – Like This

Beide versies zijn uitgebracht via Ones To Watch, een sub-label van Mixmash waarvan Laidback Luke de eigenaar is. Het nummer knalt meteen goed binnen met harde drums in de intro en de simpele, maar daardoor juist makkelijk te volgen vocalen in de break bouwen de energie aardig op.

Door de manier waarop de break in elkaar zit zou je een electro house drop verwachten, maar die verwachtingen worden keihard aan diggelen gegooid door de jungle terror drop die volgt. Twoloud kiest er op hun beurt weer voor om juist de originele drop te vervangen door een bass house drop die net zo hard binnenkomt.

LEES OOK: Lost Frequencies en Netsky werkten samen voor ‘Here With You’

Ones To Watch

Het nummer is als gratis download beschikbaar via Ones To Watch. Hou dit label zeker in de gaten, want veel nieuw talent brengt via dit label tracks uit en veel van hen groeien door richting de grote labels. Daarbij is zo’n beetje alles wat via het label uitkomt gratis te downloaden wat uiteraard een mooie bijkomstigheid is.

Check het origineel en de remix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws