deadmau5 komt met industrial track tijdens livestream

Ivo Mollemans | 9 juli 2017
music

Als deadmau5 weer online gaat op Twitch voor een livestream dan kun je bij voorbaat al weer wat leuks verwachten. Ook deze keer stelt de producer niet teleur, want niet alleen laat hij weer zien hoe geniaal hij is in de studio, hij doet ook een indirecte uithaal richting The Chainsmokers.

deadmau5 nieuwe plaat

In de livestream van woensdag 28 juni maakte hij namelijk een industrial klinkend nummer dat al gauw een naam kreeg van zijn fans: ‘Midas’s Heel’. Het is niet de naam die deadmau5 zelf aan het nummer gaf en het is ook niet bekend of hij van plan is het nummer daadwerkelijk uit te brengen, maar in een serie tweets wordt al iets meer over de naam duidelijk.

LEES OOK: Mike Williams pakt R3HAB's 'Trouble' aan 

Midas’s Heel

In de tekst van het nummer ‘Something Just Like This’ van The Chainsmokers wordt namelijk gesproken over ‘Achilles and his gold’, maar die zin klopt helemaal niet. Achilles hoort namelijk samen met het woord ‘heel’ en Midas hoort bij het goud aangezien alles wat hij aanraakte in goud zou veranderen. Reden genoeg voor deadmau5 dus om daar even wat commentaar op te geven.

Gelukkig is Zedd in de buurt om het muisje te kalmeren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws