Check die track: Watermät x Pep & Rash – Ruff Like This

Ivo Mollemans | 12 juli 2017
music

House op zijn best: dat is wat je krijgt wanneer je deze drie heren met elkaar laat samenwerken. Los van elkaar hebben Watermät en het duo Pep & Rash al bewezen dat ze klaar zijn om voor het grote publiek te staan, maar nu ze samen hebben gewerkt zal dat publiek een stuk dichterbij komen.

Watermät en Pep & Rash gaan hard

In 2014 brak Watermät door met zijn single ‘Bullit’. Pep & Rash wisten met meerdere energieke future house releases in de spotlight te komen bij grote labels waaronder Spinnin’ Records en dat heeft ze geen windeieren gelegd.

LEES OOK: Eric Prydz laat weer nieuw muziek horen in EPIC Radio

Ruff Like This

Een resultaat van het succes van beide artiesten is dat ze nu dus samen met elkaar de studio in konden en met resultaat. De track ‘Ruff Like This’ is uitgekomen via Spinnin’ Deep, een sublabel van Spinnin’ Records, en daar is hij goed op zijn plek. Meteen vanaf het begin knalt deze er goed doorheen met een stevige kick en niet veel later worden ook de swingende hi hats toegevoegd. De vocalen die na de intro in de break worden geïntroduceerd geven het nummer zoveel meer dat het er zeker voor zorgt dat elke dansvloer in beweging komt. En dan hebben we het nog niet eens over de klanken van de bass in dit nummer gehad, want daar zeg je ‘u’ tegen.

Check de track hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws