Chace en Moksi droppen langverwachte EP op Barong Family

Ivo Mollemans | 13 juli 2017
music

Veel bedrijven leggen tegenwoordig de focus steeds meer op Azië en ook de muziekindustrie ziet veel kansen in het Aziatische continent. Er loopt daar nog heel veel onontdekt talent rond en als er iemand is die het boegbeeld is van al het Aziatische dj talent dan is het Chace wel. Door zijn debuut EP op Barong Family is hij wereldwijd bekend geworden en dat resulteerde in een samenwerking met Moksi.

Moksi & Chace komen met vette EP

Of beter gezegd in vier samenwerkingen, want niet lang geleden brachten zij samen een EP uit op Barong Family. Die EP bestaat uit drie nieuwe tracks en een nummer dat al eerder was uitgekomen, maar waarvan het wel vanaf het eerste moment de bedoeling was dat die op de EP zou verschijnen. De EP heeft de naam ‘Connections’ gekregen.

LEES OOK: Check die track: Watermät x Pep & Rash – Ruff Like This

Zowel de heren van Moksi als Chace zijn werkzaam in de house en de mengeling van hun stijlen is zowaar een goddelijke uitvinding geweest. Stevige beats, vocalen en leads worden op professionele wijze gecombineerd om iets neer te zetten wat we niet eerder voorbij hebben horen komen. Vaak zingt Chace zijn eigen platen in, maar voor twee nummers op de EP zijn vocalisten gevraagd. Op ‘Lucky’ is Yade Lauren te horen. Zij is ontdekt door Yellow Claw en geen onbekende bij de leden van Barong Family. Op ‘Dream’ is Rose Quay te horen.

Check de EP hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws