Steve Angello laat nieuwe muziek horen tijdens Ultra Europe

Ivo Mollemans | 17 juli 2017
music

Foto via Rukes.com.

Net als veel collega’s koos ook Steve Angello ervoor om tijdens Ultra Europe voor het eerste nieuwe muziek te laten horen. Toch weet Steve te overtreffen, want hij liet niet een beetje, maar juist heel veel nieuwe tracks horen op het festival in Kroatië.

Steve Angello pakt uit tijdens Ultra Europe

Hij opende zijn set dan ook maar meteen met wat nieuwe projecten waar nog aan gewerkt wordt. Hoe de nummers heten, wanneer ze uitkomen en of ze ooit uit zullen komen weten we niet, maar de nummers wisten het publiek wel goed los te krijgen dus het zou zonde zijn als hij deze tracks voor zich houdt. Ook kwam er een mash-up voorbij van een nieuwe track en Nirvana’s hit ‘Smells Like Teen Spirit’. En zo lief als Steve is waren er ook aan het einde nog nieuwe tracks te horen. Die nummers waren echter al bekender bij zijn fans en de onofficiële titels betreffen ‘Break Me Down’ en ‘Feels Like Heaven’.

LEES OOK: R3hab komt met nieuwe single ‘Hold Me’

Collega’s

Alsof muziek van zichzelf nog niet genoeg was liet hij ook het aankomende nummer ‘Sentido’ van Dimitri Vegas & Like Mike horen. Ook ‘Opus’ van Eric Prydz en ‘Arrival’ van Third Party kwamen voorbij. Natuurlijk kon materiaal van zijn eigen label Size Records niet ongehoord blijven en ook daarvan waren nummers in zijn set verwerkt.

Beluister de set van Steve Angello hieronder om alle tracks in volle glorie te horen:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws