Proximity is nu officieel een label geworden

Ivo Mollemans | 19 juli 2017
music

Als je ooit een dancetrack op YouTube hebt opgezocht dan is de kans groot dat je langs het YouTube-kanaal ‘Proximity’ bent gekomen. Met meer dan 5 miljoen abonnees is het een van de grotere muziekkanalen op YouTube en vanaf nu is Proximity veel meer dan alleen een YouTube-kanaal.

Proximity vanaf nu platenlabel

In samenwerking met Geffen Records is het vanaf nu ook een heus platenlabel geworden. Met Geffen Records heeft Proximity een behoorlijk grote partner gekregen. Dit label is namelijk al sinds 1980 actief en is onderdeel van Interscope. Geffen heeft muziek uitgebracht van onder andere Guns 'N' Roses, Snoop Dogg en Elton John. Niet echt danceartiesten dus, maar dat maakt niet uit aangezien het netwerk van dit label gigantisch is.

LEES OOK: Verdere details over release van Avicii’s nieuwe album bekend

Proximity is het zevende sub-label van Geffen Records. Met deze samenwerking worden er voor Proximity veel deuren geopend. Nieuwe artiesten kunnen worden ontdekt, reeds bekende artiesten kunnen hun muziek op Proximity uitbrengen en in de tussentijd kan Proximity gewoon doorgaan met het uploaden van nieuwe EDM tracks.

Bo Talks krijgt eerste release

De eerste release op Proximity is zelfs al een feit. Bo Talks is degene die de eerste officiële track via het label mag uitbrengen en dat doet hij niet alleen. Sarah Hyland is de vocalist die te horen is op het nummer getiteld ‘Know U Anymore’. Het is een rustige, zomerse track geworden die goed in de smaak valt bij de luisteraars van Proximity.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws