Martin Garrix komt wél met remixes en niet met Justin Bieber

Freek Minderman | 18 augustus 2017
music

Er is een mythe waarin wordt verteld dat ieder geluid dat meekomt met de ademhaling van Martijn Gerritsen te verkopen is en potentieel een hit kan worden. Vreemd genoeg, beginnen we dit steeds meer te geloven. We zien zijn naam inmiddels zo vaak voorbij komen, dat het lijkt alsof hij ons volgt als een schaduw in onze ooghoek. Deze week is het weer raak. Naast een teaser van 'Pizza' (niet te verwarren met de track van Abel de Jong en Mr Polska), heeft Martin Garrix een remix pack uitgebracht en is er een Justin Bieber nummer uitgekomen, waarbij heel Reddit dacht dat Garrix deze geproduceerd had. 

Pizza

De track 'Pizza' was de afsluiter van Martin Garrix' Tomorrowland set en de fans knalden bijna het internet kapot toen ze de track hoorden. Nu heeft de jonge dj een teaser op zijn Instagram geplaatst, waarin te zien is dat hij zijn nieuwe release aan het afmixen is. Check het filmpje hieronder.

De remixes

Vandaag is wél een release uitgekomen omtrent Martin Garrix. Hij heeft namelijk een officiële remix pack uitgebracht van 'There For You' met remixes door grote namen van onder andere Bali Bandits, Julian Jordan, Bart B More, Dzeko en Vintage Culture. Check de remixes hieronder en laat ons weten wat jouw favoriete track is op Facebook.

Geen Justin Bieber

Op de geruchtenmolen die men Reddit noemt, was flink gespeculeerd over de nieuwe release van Justin Bieber. 'Friends' is namelijk een track geproduceerd door Bloodpop (bekend van 'Sorry') en heeft veel invloeden uit dance muziek, waardoor men dacht dat de jonge producer en goede vriend van Bieber achter de productie zat. Toen de vraag werd gesteld op Twitter, werd deze al gauw door Martin Garrix zelf beantwoord.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws