Avicii dropt twee lyric videos en reacties van mensen op de ‘Avicii Musicbox’

Ivo Mollemans | 27 augustus 2017
music

Avicii is weer helemaal terug en dat is flink te merken. Zijn EP genaamd ‘Avīci (01)’ doet het super goed en meerdere nummers daarvan worden door verschillende radiozenders dagelijks gedraaid. Het maken van muziek is wat hij het liefste doet en blijft doen, dus er komen geen liveshows aan.

Bijzondere lyric video’s

Toch komt hij wel met ander materiaal zoals video’s. En dat doet hij niet op een standaard manier. Onlangs kwamen er namelijk twee lyric videos online van de nummers ‘Friend Of Mine’ en ‘Lonely Together’. Het speciale aan deze video’s is dat ze allebei onderdeel uitmaken van hetzelfde verhaal. De video van ‘Friend Of Mine’ is namelijk het eerste deel en de video van ‘Lonely Together’ het tweede deel. De video van ‘Lonely Together’ begint waar de video van ‘Friend Of Mine’ eindigde. Wat betreft het verhaal in de video’s willen we niet teveel verklappen. Check ze dus hieronder.

LEES OOK: Dannic tekent exclusief contract bij Spinnin' Records

Avicii Musicbox

Ook op zijn sociale media is Avicii weer actief. Op zijn Facebookpagina plaatste hij een filmpje waarin de reacties van mensen te zien zijn die zijn de zogeheten ‘Avicii Musicbox’ uitpakken. Deze werd naar een aantal bekende mensen gestuurd als verassing van Avicii. In de video komen onder andere Steve Aoki, Rita Ora en sociale media ster Jonolsson1 voorbij. Ook een aantal van zijn fan accounts hebben het item gekregen. Bekijk de reacties hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws