Taylor Swift brengt nieuwe track ‘…Ready For It?’ uit

Ivo Mollemans | 6 september 2017
music

De vorige single van Taylor Swift is nog niet lang uit maar heeft al voor veel commotie gezorgd. Volgens velen is ‘Look What You Made Me Do’ bedoeld als wraak tegen een aantal mensen uit haar verleden, maar voordat men erachter is of dat ook echt zo bedoeld was komt de zangeres alweer met een nieuwe single van haar aankomende album ‘Reputation!’.

Taylor Swift gaat verder met haar vernieuwende sound

Het nummer heet ‘…Ready For It?’ en tilt het nieuwe geluid van Swift dat ook al te horen was op ‘Look What You Made Me Do’ naar een hoger niveau. ‘…Ready For It?’ zit vol met elektronische geluiden en zware bassen met daaroverheen de vocalen van Taylor Swift.

LEES OOK: Galantis roept hulp in van ROZES op nieuwste single

In het nummer heeft ze het over een ex-vriendje van haar en natuurlijk wordt dat meteen gelinkt aan Calvin Harris. Of dit daadwerkelijk de bedoeling van Swift is, is niet zeker, want het zou ook kunnen gaan over haar meest recente liefde Joe Alwyn of een van de vele andere liefdes die ze heeft gehad zoals Harry Styles, Joe Jonas of John Mayer om er een paar te noemen.

Over wie of wat de lyrics ook gaan, maakt voor de rest van het nummer niet uit, want het nummer heeft volop potentie om weer een hit te gaan worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws