San Holo verrast met nieuwe single en drop tracklist van nieuw bitbird album

Ivo Mollemans | 14 september 2017
music

San Holo heeft met zijn unieke stijl al wereldwijd successen behaald, maar met zijn nieuwe single gaat hij richting een stijl die hij niet eerder heeft aangeboord.

‘I Still See Your Face’ van San Holo verrast

Deze keer heeft hij geen vocalist gevraagd om het nummer in te zingen, maar doet hij het zelf. Niet zo gek dus dat de cover van het nummer een foto is van San Holo zelf met een microfoon in zijn hand. De intro en break geven nog niet weg dat dit nummer geen volledige future bass track zal zijn, maar de drop is een stuk anders dan eerder materiaal van de producer.

LEES OOK: Check hier het nieuwe album van D-Block en S-te-fan

De future bass drums hebben plaatsgemaakt voor house drums en de melodie bestaat niet uit krachtige akkoorden en bassen, maar uit een simpele pluck gecombineerd met een rustige bassline eronder. Check ‘I Still See Your Face’ hieronder:

bitbird komt met nieuw compilatie album

Naast zijn nieuwe single heeft hij ook de tracklist van het nieuwe compilatie album van zijn eigen label bitbird bekend gemaakt. Het album heet ‘Gouldian Finch 02’ en hierop zullen 23 tracks staan van verschillende producers die aangesloten zijn bij het label.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws