DJ Snake brengt eindelijk nieuwe single uit

Ivo Mollemans | 26 september 2017
music

Foto via Rukes.com.

Het heeft lang geduurd, maar DJ Snake is eindelijk weer terug met nieuwe muziek. Zijn oude tracks hebben zijn carrière de afgelopen tijd lang gedragen, maar het is lang genoeg stil geweest. De single die is uitgekomen heet ‘A Different Way’ en is een samenwerking met Lauv.

DJ Snake en Lauv maken pop track

De eerste keer dat DJ Snake dit nummer aan de wereld liet horen was tijdens een set bovenop de Arc de Triomphe in Parijs. Die set werd live uitgezonden op Facebook en was tevens een eerbetoon aan de stad waarin is hij opgegroeid.

LEES OOK: Beluister het gloednieuwe album ‘Aviary’ van Galantis

In de set was een speciaal moment ingelast om alle aandacht op de single te vestigen en dat scheen gelukt te zijn. Iedereen in de industrie had het erover en dat was goede aandacht voor het pop nummer dat de fransman in elkaar heeft gezet. Met ‘A Different Way’ keert DJ Snake weer eens terug naar de moombahton stijl waarmee hij eerder ook al succes wist te behalen. Geen gekke trap drop, maar een rustige lead en weinig effecten zijn de drijfveer van de single. DJ Snake en Lauv hebben overigens niet in hun eentje aan het nummer gewerkt, want ook Ed Sheeran, Steve Mac, Lindy Robbins, Ilsey Juber en Johnny McDaid hebben bij de productie van de track geholpen.

Check ‘A Different Way’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws