Maarten Vorwerk brengt single uit onder oud alter-ego

Ivo Mollemans | 5 oktober 2017
music

Beeld via YouTube.

De naam Maarten Vorwerk zegt de meeste mensen die naar dance luisteren wel iets, maar niet iedereen weet wie het is. Toch heeft wel iedereen eens muziek van hem gehoord. Hij is namelijk het brein achter een aantal grote dancehits waaronder de track die het begin van Quintino’s carrière betekende en wordt gezien als het begin van big room: ‘Epic’.

Maarten Vorwerk opnieuw voor zichzelf aan de slag

Dat hij actief als ghostproducer aan het werk is betekend echter niet dat hij nooit iets uitbrengt onder een eigen naam. In tegenstelling zelfs, want sinds 2005 bracht hij nummers uit als ‘Jeckyll & Hyde’. Een hard dance-alias waarmee hij een aantal nummer 1-hits heeft gescoord in de periode 2006 - 2007.

LEES OOK: Headhunterz liet een hoop nieuwe muziek horen afgelopen zaterdag

Ook bracht hij begin dit jaar de track ‘You’re The One’ met Mazare uit Via Spinnin’ Records onder de naam ‘Vorwerk’. Nu keert hij toch weer terug naar zijn originele alias Jeckyll & Hyde met een hardstyle-nummer. De track heet ‘Back In Time’ en is geüpload op het YouTube-kanaal van Maarten Vorwerk zelf. Het is een melodische hardstyle-track waarmee wordt geprobeerd om Jeckyll & Hyde nieuw leven in te blazen.

Check de track hieronder:

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws