‘Mi Gente’-remix met Beyoncé doet het goed

Ivo Mollemans | 4 oktober 2017
music

Oké, het is wel een beetje uitmelken, maar de nieuwe versie van de hit ‘Mi Gente’ van J Balvin en Willy William waarvoor Beyoncé verschillende delen heeft ingezongen doet het erg goed naast het succes van het origineel. In tegenstelling tot de originele versie die volledig in het Spaans is wordt er in de remix ook in het Engels gezongen door Beyoncé.

Beyoncé te horen op nieuwe ‘Mi Gente’

Doordat het origineel volledig in het Spaans is, was het de eerste Spaanstalige single die de nummer 1-positie behaalde in de globale Spotify-charts. Een hele prestatie en dat wordt dus gevierd met een extra versie.

LEES OOK: David Guetta en Justin Bieber brengen videoclip voor ‘2U’ uit

Dat J Balvin en Willy William hebben gekozen voor Beyoncé is toch wel opmerkelijk aangezien hun netwerken groot zijn en ze zo elke wereldartiest kunnen kiezen. Beyoncé viel daarentegen buiten het netwerk, maar toen ze benaderd werd voor de remix begon ze vrijwel meteen met het inzingen van een nieuwe tekst.

Alle opbrengsten van het nummer worden ook nog eens aan het goede doel gegeven. De track kwam uit vlak na de aardbeving in Mexico en dus gooide Beyoncé in een update online dat al het binnengekomen geld van de remix naar het getroffen gebied gaat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws