Wu-Tang Clan dropt nieuwe videoclip voor ‘People Say’

Ivo Mollemans | 10 oktober 2017
music

Beeld via YouTube.

De Wu-Tang Clan is door de jaren heen een legendarisch hiphopcollectief geworden en tot op de dag van vandaag zijn ze relevant in de muziekindustrie. Een prestatie die niet iedereen weet na te doen, maar ook nu laat men weer horen het nog steeds te kunnen.

Nieuw album van de Wu-Tang Clan in aantocht

De videoclip die is uitgekomen voor het nummer ‘People Say’ met Redman is onderdeel van het nieuwe album ‘Wu-Tang: The Saga Continues’ dat op 13 oktober beschikbaar zal zijn. Wat dit nummer zo leuk maakt is dat veel oude leden van de Wu-Tang Clan te horen zijn op de single. De productie van het nummer is door RZA gerealiseerd.

LEES OOK: KSHMR en Hardwell nemen samen Spinnin’ Sessions 229 over

Speciale boodschap

De gedachte achter de clip is er niet zomaar eentje. In het nummer wordt een doos doorgegeven met het iconische logo van de groep erop. In die doos zit het geheim van de Wu-Tang Clan, maar dat willen ze niet ineens prijsgegeven en dus wordt dat stukje voor stukje gedaan. DJ Mathematics gaf een toelichting over het idee achter de video:

"Het concept van de video is gebaseerd op een Wu box en daarin zit het geheim voor de Wu's energie. Het is heilig maar tegelijkertijd willen we het delen dus we delen het in stukjes uit. Maar er is altijd iemand die uit egoïsme teveel wil. Dat is allemaal te zien in de video”.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws