Check hier die nieuwe single van Afrojack!

Bart Remmers | 16 oktober 2017
music

Producer en dj werkt samen met Australische VASSY op 'LOST'

De single ‘LOST’ is een samenwerking tussen de Australische zangeres VASSY, Afrojack en zijn landgenoot Oliver Rosa en overbrugt de kloof tussen pop- en dancemuziek. 

Door VASSY’s krachtige vocalen en de sterke akkoorden staat de track als een huis, waardoor ‘LOST’ op alle fronten een plaat is waar menig luisteraar zich in kan verliezen. 

Vocalen en songwritingskills VASSY

VASSY heeft een belangrijke rol gespeeld in een aantal van ’s werelds meest geprezen danceplaten, waardoor haar vocalen en songwritingskills als geen ander garant lijken te staat voor wereldwijde hits. 

Voordat haar plaat ‘Nothing To Lose’ vorig jaar #1 werd in zowel Billboards Dance Club Charts als op de Amerikaanse radio, was haar single met Tiësto en KSMHR (‘Secrets’) al zes maal platina en #1 in 24 landen. Die plaat bezorgde VASSY tevens een IDMA (International Dance Music Award) voor ‘Best Electro House Record’ in 2016. 

David Guetta en Showtek

‘Bad’, haar samenwerking met David Guetta en Showtek, is daarnaast tot op heden meer dan 1 miljard keer gestreamd en twee miljoen keer gedownload. Ook hiervoor won ze een IDMA: ‘Best Electronic Vocalist’ in 2015. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws