David Gravell laat je oude tijden herbeleven met ‘On The Move’

Ivo Mollemans | 31 oktober 2017
music

Beeld via SoundCloud.

Met tracks als ‘Communication’, ‘Man On The Run’ en ‘Children’ heeft David Gravell zijn plek in de dancescene weten te veroveren. Met de support van veel collega’s en fans blijft hij doorgaan waar met datgeen waar hij goed in is en ook met zijn nieuwe single ‘On The Move’ laat hij een professioneel geluid horen.

Klassieke track in een nieuw jasje door David Gravell

Het nummer is uitgekomen via inHarmony Music en kreeg al support van de trancekoning zelf Armin van Buuren in zijn radioshow. De lezer die oude danceklassiekers kent zal de titel van dit nummer wel herkennen. Het is namelijk een reïnterpretatie van de track ‘On The Move’ van Barthezz. Dit wordt echter pas halverwege het nummer duidelijk als de welbekende melodie ten gehore wordt gebracht in de break.

LEES OOK: Vicetone remixt Dua Lipa’s hit ‘New Rules’

Net als de rest van Gravell’s muziek is ook dit een trancenummer, alleen deze keer zijn er duidelijk big room-invloeden in het nummer te horen. Energieke en korte build-ups vormen de verbinding tussen de breaks en de drops en de melodie van Barthezz zorgt ervoor dat je als luisteraar meteen hooked bent.

Check ‘On The Move’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws