KRANE dropt uniek album vol keiharde trap en future bass

Ivo Mollemans | 31 oktober 2017
music

Elke trap-fan heeft de naam ‘KRANE’ wel eens voorbij zien komen. Deze man heeft al een hoop keiharde platen uitgebracht, maar ook met melodieuze aspecten weet hij wel raad. Op zijn nieuwe album komt dit allemaal samen in tien tracks die je stuk voor stuk móet luisteren.

KRANE overtreft zichzelf opnieuw

Het album heeft de titel ‘Fallout’ gekregen en via het label van Steve Aoki, Dim Mak Records, is het aan de wereld geschonken. Op het album zijn verschillende samenwerkingen te vinden met zowel producers als zangers en zangeressen.

In tegenstelling tot veel andere dance-albums of EP’s doet ’Fallout’ iets wat eigenlijk elk album zou moeten doen: het neemt je mee op een muzikale reis, begeleid door de muzikant. Alle kanten van KRANE komen naar voren op het album en het is zo in elkaar gezet dat je niet anders kan dan te beginnen bij de eerste track en te eindigen bij de laatste zonder nummers over te slaan. Of het nou de melodieën van ‘Feel It’ of de harde trap-sounds van ‘Forgotten’ zijn waar je voor komt op het album, je zal ze allemaal leuk vinden omdat ze toch met elkaar in verbinding staan.

LEES OOK: Slow Magic’s nieuwe album ‘Float’ vertelt verhalen met instrumenten

‘Fallout’ is dus zeker een aanrader voor trap- en future bass-fans, maar ook als je normaal geen fan bent van deze genres is dit album het nog steeds meer dan waard om te checken! Beluister ‘Fallout’ hieronder via Spotify:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws