Alison Wonderland brengt eindelijk ‘Happy Place’ uit

Jesse Blokdijk | 14 november 2017
music

Afgelopen vrijdag kwam Alison Wonderland met een nieuwe track. ‘Happy Place’ heet het lied dat bijzondere lyrics bevat. Het nummer is een combinatie van atmosferische breaks en een snoeiharde trap drop. Met support van het YouTube-kanaal Trap City wist het nummer snel veel weergaven te behalen.

De dj draaide deze track het afgelopen jaar al veel in haar eigen sets en nu is hij overal te beluisteren. ‘Happy Place’ is vooral opmerkelijk door de teksten die worden gebruikt. De zin ‘Fuck Me Up On A Spiritual Level’ gebruikt zij al langere tijd, ze vernoemde zelfs haar eigen tour ernaar.

Heftig nummer

Over haar gloednieuwe single zei AW dat het gemaakt is als heftig nummer met bijzondere sounds, waarbij ook haar eigen gevoelens van invloed waren. ‘Ik schreef dit nummer vanuit een superdiepe plek en ik hoop dat het mensen kan bereiken', voegde ze daar aan toe.

‘Happy Place’ zal zeker mensen gaan bereiken dankzij de gigantische energie die de single bevat en natuurlijk de vocals die zonder enige moeite meegezongen zal kunnen worden.

Check 'Happy Place' hier:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws