Alle Martin Garrix-tracks die nog gaan uitkomen of zijn afgeblazen

Ivo Mollemans | 21 november 2017
music

Foto via Rukes.com.

Bijna elke single die Martin Garrix uitbrengt wordt een wereldwijde hit. Zijn laatste paar platen zijn op elk groot radiostation te horen en soms zien we door de bomen het bos niet meer omdat hij op zo’n niveau in een behoorlijk hoog tempo tracks uitbrengt. Toch heeft het niveau waarop hij werkt ook nadelen, want door gedoe met grote platenlabels kan hij niet zomaar van alles uitbrengen.

Nieuwe muziek van Martin Garrix

Helaas zijn er daarom een aantal platen waar veel naar gevraagd door fans, maar die tot onze grote teleurstelling niet meer gaan uitkomen. Welke platen er precies uit gaan komen en welke niet werd door ‘The Martin Garrix Hub’ duidelijk gemaakt. Als het gaat om Martin Garrix is deze bron misschien nog wel beter dan Garrix zelf.

LEES OOK: Alan Walker geeft eigen draai aan Avicii’s Lonely Together

Toekomstige releases

Tracks die we gelukkig nog kunnen verwachten zijn ‘Chinatown’, ‘WTF’, ‘Waiting For Tomorrow’ en een samenwerking met Ryan Tedder waar nog geen titel van beschikbaar is. In oktober zou er nog een track met David Guetta en Ellie Goulding uitkomen getiteld ‘So Far Away’, maar daar is geen nieuws meer over geweest. Er wordt verwacht dat ‘WTF’ als eerste uit zal komen en de samenwerking met Ryan Tedder zal niet binnen korte tijd openbaar worden gemaakt.

Afgeblazen tracks

Tegenover de releases die er nog aan gaan komen staan ook een aantal tracks die niet uit zullen komen. Hieronder vallen ‘Music Box’ met Hardwell, een samenwerking met Headhunterz en misschien nog wel het ergste van allemaal is ‘Rewind Repeat It’ met Ed Sheeran. Dit nummer wordt al lange tijd verwacht door fans, maar tot nu toe is er nog helemaal niks naar buiten gekomen behalve dan dat het nummer gevonden werd bij ASCAP, een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met auteursrecht van muziek.

Check de tracks die wel en niet uit gaan komen hieronder om een indruk te krijgen van hoe ze wellicht zouden kunnen klinken bij uitgave.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws