Alesso komt opnieuw met een popnummer

Ivo Mollemans | 25 november 2017
music

Foto via Rukes.com.

Fans kennen Alesso het beste van zijn progressive en electro house stijl. Daarmee wist hij zich naar de top van de dance wereld te werken en als headliner op elk groot festival te staan, maar de laatste tijd maakt hij ook steeds meer dingen die niet in een van die twee genres vallen.

Alesso gaat voor het grote publiek

Ook met zijn nieuwste track zoekt hij het in de pop muziek. De single heet ‘Is That For Me’ en deze is ingezongen door zangeres Anitta die zelf ook al meerdere hits wist te scoren. Het nummer past precies bij de rest van de huidige top 40. Een moombahton beat met daarover heen een melodietje en catchy vocalen.

LEES OOK: Alan Walker geeft eigen draai aan Avicii’s Lonely Together

Voorafgaand aan zijn optreden bij de AMA’s liet hij aan Billboard weten dat hij houdt van nummers die niet gericht zijn op clubs en festivals, maar voor het grote publiek zijn en die op meerdere momenten beluisterd kunnen worden.

“I used to just think about what will work on a dance floor at a festival. Now, I try to put out a song that makes me really feel [something], that’s meant to come out through your headphones when you’re on your way to work, or off work in the car, [or] being with your friends. I’m just trying to make the most of each song wherever it goes, not trying to push it to a dance floor direction. If I want it to be a dance floor version down the road, I’ll just remix it.”

Check ‘Is That For Me’ hieronder en oordeel zelf of de stap van Alesso naar pop een verstandige keuze is:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws