Bassnectar deelt nieuwe remix en een nieuw alter-ego

Ivo Mollemans | 27 november 2017
music

Lorin Ashton, beter bekend als de bass producer Bassnectar staat al vele jaren aan de top in de wereld van dubstep en andere bass genres, maar ondanks zijn succesvolle platen kiest hij ervoor om met een nieuw alter-ego aan de slag te gaan.

Nieuw project van Bassnectar

Samen met Sayr is hij begonnen met de productie van een aantal tracks onder de naam ‘Naux Faux’ en de eerste release komt in de vorm van een EP. Wanneer deze uit gaat komen is nog niet bekend, maar er is wel al een eerste project te horen. Bassnectar heeft namelijk een remix gemaakt van een van de tracks getiteld ‘Psyopia’ en deze remix is tegelijkertijd ook onderdeel van zijn nieuwe ‘Reflective Part 2 EP’ die op 1 december uit zal komen.

LEES OOK: Gammer brengt eindelijk zijn track ‘THE DROP’ uit via Monstercat

Zoals gewoonlijk heeft hij ook bij dit nummer weer zijn unieke sound verwerkt in verschillende elementen. Wat betreft het Naux Fuax project vertelde hij het volgende:

‘It’s a throwback to a long-lost era of deep, mystical electronic music: analog synths, shimmering sounds, pulsing chords, chopped up breaks… A tribute to the magical days of the side room, the sunrise set, the discovery of new spellbinding frequencies… Fans of “Mesmerizing the Ultra” will likely find special delight in this.’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws