Joris Voorn komt met vrolijke housetrack onder ander alias

Ivo Mollemans | 29 november 2017
music

We kennen Joris Voorn natuurlijk het beste van zijn technomuziek en hoewel hij daar altijd de zaal mee plat weet te draaien en tracks uitbrengt op grote labels is hij ook nog actief onder de naam Dark Science. Hij gebruikt deze naam al sinds 2004, maar het is lange tijd stil geweest rondom dit alter ego.

Joris Voorn maakt house

Tot nu, want onlangs kwamen er twee previews online op de SoundCloud-pagina van het platenlabel Rejected. Het betreffen twee gloednieuwe tracks van Dark Science. Althans, eentje is een origineel nummer en een ander is een remix van Josh Butler van datzelfde nummer. Dat maakt het er in elk geval niet slechter op, want het origineel is zeker een goed en verrassend nummer.

LEES OOK: Bassnectar deelt nieuwe remix en een nieuw alter-ego

In tegenstelling tot de techno die hij draait gaat hij met Dark Science juist richting de house. Het resultaat is een vrolijke houseplaat genaamd ‘Prophecy’ met melodieën, energieke drums en een dansbaar geheel. Josh Butler maakt juist weer een rustigere versie van het nummer en deze gaat al maar richting het technogenre.

Check de previews hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws