Kriss Kross Amsterdam zoekt weer naar hit met ‘Gone Is The Night’

Ivo Mollemans | 30 november 2017
music

Beeld via Spinnin' Records.

De heren van Kriss Kross Amsterdam wisten met hun tweede single ooit in samenwerking met Cheat Codes een megahit te pakken. ‘Sex’ werd wereldwijd gedraaid en sindsdien kent iedereen die naar dance of pop luistert het trio wel. Ook ‘Are You Sure’ die daarna kwam ging lekker en met ‘Gone Is The Night’ proberen ze het succes aan te houden.

LEES OOK: Lost Frequencies start eigen label en de eerste track is een collab met Zonderling

Potentiële nieuwe hit voor Kriss Kross Amsterdam

Het nummer is ingezongen door Jorge Blanco en hij begint vrijwel meteen met zingen. Ondersteunt door een dansbare basslijn en swingende drums wordt de toon van het nummer meteen gezet en alleen de intro al zou een hit kunnen zijn. Gelukkig houdt het daar niet op, want de drop is opnieuw gemaakt in de stijl waar Kriss Kross Amsterdam al zoveel succes mee haalde. Een moombahton beat met bewerkte vocaal erover zorgt ervoor dat ook dit stuk dansbaar is.

Al met al is ‘Gone Is The Night’ zeker weer een track die menig radiostation zal gaan draaien en die ook in dj sets het publiek waarschijnlijk lekker mee zal krijgen. Check het nummer hieronder en oordeel zelf:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws