Dada Life komt na bijna anderhalf jaar eindelijk met nieuwe muziek

Ivo Mollemans | 3 december 2017
music

Dada Life heeft een nieuwe track online gezet en dat was hard nodig. In 2014 stonden ze nog op de 52e positie van de DJ Mag, maar de afgelopen jaren lijken ze een beetje van de aardbodem te zijn verdwenen. Het laatste nummer dat ze uitbrachten kwam in juli vorig jaar en sindsdien is het vrij stil geweest qua producties.

Nieuwe muziek van Dada Life

Ze bleven nog wel verschillende shows doen met als hoogtepunt misschien wel hun eigen evenement bij het Red Rocks Amphitheatre in mei. In de tussentijd hebben ze ook nog een nieuwe plug-in voor producers uitgebracht en Stefan van het duo heeft in oktober een single uitgebracht via Spinnin’ Records.

LEES OOK: KSHMR en R3hab komen met collab ‘Islands’

Ondanks al deze projecten hadden fans de hoop op nieuwe Dada Life muziek niet opgegeven en eindelijk wordt de stilte doorbroken met de eerste single van het aankomende album. De track heet ‘We Want Your Soul’ en bezit de klassieke Dada Life sound, maar dan geüpdate voor 2017. Het heeft nog steeds eenzelfde soort energieke drop en out of the box vocalen, maar dan met nieuwe geluiden. In zijn geheel is het best een prima nummer, alleen de vocalen klinken ietwat emotieloos en de drop had best wel wat langer gemogen. Wie weet komt er nog een extended versie van de single, maar voor nu zullen we de tijd hiermee moeten opvullen.

Check ‘We Want Your Soul’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws