Check deze samenwerking tussen Major Lazer, Cashmere Cat en Tory Lanez

Ivo Mollemans | 12 december 2017
music

Foto via Rukes.com.

Major Lazer, Cashmere Cat en Tory Lanez hebben minimaal een ding gemeen: het zijn allemaal grote artiesten. En wat krijg je als je grote artiesten bij elkaar zet? Juist, goede muziek en het lijkt erop dat er ook tussen deze artiesten is samengewerkt aan muziek.

Major Lazer x Cashmere Cat x Tory Lanez

Het nummer werd voor het eerst ten gehore gebracht in LIV Miami tijdens een Art Basel evenement. Daar bracht Tory Lanez ook de andere artiesten mee het podium op en ze trakteerden het publiek op een exclusieve eerste live-uitvoering van de track.

LEES OOK: Video: Hoe maak je een Bassjackers track? Met een hamer!

Dat het nummer ook echt uitgebracht gaat worden is al bevestigd door Diplo van Major Lazer op zijn Snapchat-verhaal. Daar zei hij ‘Brand new Cashmere Cat and Major Lazer and Tory Lanez.’ Dat klinkt dus als goed nieuws. De kans bestaat dat dit een hit kan worden, want het bezit de structuur van een popnummer zoals we die momenteel veel op de radio horen en de stijl van Major Lazer slaat natuurlijk altijd aan bij het grote publiek.

Het moment dat de single werd uitgevoerd in Miami is gelukkig ook vastgelegd en terug te zien via YouTube. Doe dat vooral hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws