Flume laat nieuwe muziek horen in campagnevideo van Greenpeace

Ivo Mollemans | 20 december 2017
music

Beeld via YouTube/Flume.

De muziekstijl van Flume valt te omschrijven als uniek, creatief en zeer muzikaal. Niet gek dus dat hij zoveel fans heeft. Ook samenwerkingen met andere grote partijen bieden zich aan en hij is er nu een aangegaan met Greenpeace om mensen op te roepen in actie te komen voor het Great Barrier Reef.

Flume en Greenpeace in actie voor de oceaan

Het Great Barrier Reef is een koraalrif gelegen aan de kust van Queensland. Momenteel staat dit natuurgebied erg onder druk door de opwarming van de aarde. Het koraal sterft af en hierdoor verdwijnen veel dieren die ervan afhankelijk zijn. Er zijn een aantal mensen die zich erom bekommeren, maar er wordt nog niet genoeg gedaan om het te redden.

LEES OOK: Drugs binnenkort misschien niet meer als crimineel gezien in Noorwegen

En daarom heeft Flume de handen ineen geslagen met Greenpeace. Via een video waarin ook nieuwe muziek van Flume te horen is willen de twee partijen extra aandacht creëren voor het natuurgebied. Of Flume verder nog deel uitmaakt van campagnes van Greenpeace is niet bekend, maar het zou in elk geval wel voor meer aandacht zorgen en die aandacht is hard nodig.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws