Yves V en Carta droppen verrassende collab

Ivo Mollemans | 27 december 2017
music

Beeld via Spinnin' Records.

Veteraan in het vak Yves V heeft al heel wat ervaring als dj en producer opgedaan in zijn carrière. Carta daarentegen is nog helemaal niet zo gek lang bezig als professioneel artiest, maar toch weet hij in korte tijd naam voor zichzelf te maken. Gelukkig maakte die barrière niet uit toen de twee samenkwamen en besloten om te werken aan een nieuwe track.

LEES OOK: Laidback Luke knalt met de Mixmash Yearmix 2017

Yves V & Carta gaan voor de feel good factor

Het resultaat heet ‘Sorry Not Sorry’ en die plaat is uitgekomen via Spinnin’ Records. Het is een feel good nummer dat verschillende kanten bezit. Het nummer is over het algemeen erg vrolijk, maar het is niet de typische future bass- of houseplaat die we tegenwoordig al zoveel horen. De drop maakt gebruik van een bassline waar psy-trance zo bekend om staat en in de break worden future bass drums die zo uit een drop lijken te komen gecombineerd met vocalen. Het is hierdoor een nummer vol verrassingen en daardoor is ie zeker het checken waard.

Er is ook een videoclip bij uitgekomen die de feel good-factor ervan nog even extra benadrukt. Check de track met clip hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws