Kijken: Martin Garrix dropt nieuwe track op TimeOut72 festival

Ivo Mollemans | 3 januari 2018
music

Foto via Rukes.com.

Martin Garrix scoort hit na hit met zijn future bass-tracks als ‘Scared To be Lonely’ en ‘So Far Away’ en hij lijkt daar de komende tijd niet mee te stoppen. Toch leeft ook de progressive house-kant van Garrix nog en op het TimeOut72 Festival gooide hij er een gloednieuwe plaat in waarmee hij ook weer eens richting de future bounce gaat.

Martin Garrix komt met energieke track

Samen met Justin Mylo en Mesto bracht hij de track ‘Bouncybob’ uit en daarmee brachten ze future bounce naar het grote publiek. Niet lang daarna brak ook Mike Williams door met zijn tracks en momenteel zijn er steeds meer artiesten die het genre oppikken. Dat Martin Garrix zelf ook nog niet klaar is met het genre laat hij met deze nieuwe track horen.

LEES OOK: Video: Madison Mars - Magneto

De break wordt gekenmerkt door de iconische Martin Garrix-sound bestaande uit vrolijke melodieën, akkoorden en een build-up richting een energieke drop. In die drop worden allerlei elementen gecombineerd om er iets vets van te maken en dat is goed gelukt. De energie spat er vanaf en hij blijft lekker hangen dus missie geslaagd voor Martin Garrix.

Check de track hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws