Beyonce en Jay-Z over hun ‘Family Feud’

Stijn van Beers | 9 januari 2018
music

De vroegere problemen van Beyonce en Jay-Z

Jay-Z zijn nieuwe album ‘4:44’ is al een tijdje uit, en een van de tracks op dit album valt wel een beetje op. Hij heeft namelijk samen met Beyonce het nummer ‘Family Feud’ gemaakt, wat gaat over de huwelijksproblemen tussen beide. De twee hebben besloten om samen nog opener over hun problemen te praten doormiddel van de videoclip voor het nummer 'Family Feud'. In de teaser zie je bijvoorbeeld scenes van Jay-Z zijn ontrouw en beelden van debiechtende rapper. Ook de teksten van het nummer geven verwijzingen naar ontrouw en de problemen tussen Jay-Z en Beyonce.   

Lees ook: Avicii komt met een emotionele videoclip voor ‘Friend Of Mine’

Het huwelijk van Jay-Z en Beyonce

Jay-Z (48) en Beyonce (36) trouwen in 2008 en hebben samen drie kinderen: Blue Ivy (5) en de tweeling Rumi en Sir, die net een paar maandjes oud zijn. Vorige maand vertelde de rapper nog aan The New York Times dat veel huwelijken de problemen die zij hebben gehad nooit overleefd zouden hebben.

"You know, most people walk away, and the divorce rate is like 50 percent or something 'cause most people can’t see themselves," he said. "The hardest thing is seeing pain on someone’s face that you caused, and then have to deal with yourself.”

Uiteindelijk zijn we allemaal blij dat de twee het hebben kunnen bijleggen, en dat ze samen nog een gelukkig leven kunnen opbouwen. Want als je onderstaand nummer hoort, heb je toch meteen zin om het hele album te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws