Armada verwelkomt ARTY opnieuw met zijn nieuwe track ‘Sunrise’

Ivo Mollemans | 22 januari 2018
music

Beeld via Armada/Arty.

Dj en producer ARTY staat bekend om zijn stijl die ergens tussen progressive house en trance in ligt. Niet zo gek dus dat hij in het verleden al platen uitbracht bij Armada, het label van Armin van Buuren, maar na een tijdje niet op het label te zijn verschenen is hij nu weer gewoon terug met een nieuwe track.

ARTY keert terug naar progressive house met ‘Sunrise’

De single heet ‘Sunrise’ en is ingezongen door April Bender. Het is een progressive house-klapper zoals fans van ARTY gewend zijn en hiermee wordt het nieuwe jaar meteen goed begonnen. Het nummer begint erg rustig en maakt ruimte voor de vocalen van April. Mede hierdoor is het een van die nummers die fans bij liveshows zeker zullen meezingen.

LEES OOK: Kijk hier de volledige set van deadmau5 als ‘testpilot’ op Holy Ship!

De drop komt plotseling, maar is niet per se abrupt. De break is melodisch en met subtiele effectjes weet ARTY het interessant te houden. Voor ARTY zelf is deze track een terugkeer naar de muziek die hij het liefste maakt en de kans lijkt groot dat er nog meer van dit soort nummers aankomen.

‘It’s important for me to continue making the music I enjoy the most and ‘sunrise’ definitely falls into that category. It’s both a milestone and an incredibly important track in my career as I get back to my progressive house roots and I’m extremely excited to officially share it with my fans after successfully sneaking it into my live sets for the past few months.’

Check ‘Sunrise’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws