Check deze remixen van Nicky Romero’s en Florian Picasso’s ‘Only For Your Love’

Ivo Mollemans | 22 januari 2018
music

Beeld via Protocol Recordings.

De tijd dat er van elke track later nog een hoop remixen uitkwamen is wel voorbij, maar sommige singles krijgen wel nog een remixpack. Vaak betreffen het dan hits of tracks van grote dj’s zoals bij de remixen van ‘Only For Your Love’, een samenwerking tussen Nicky Romero en Florian Picasso.

Florian Picasso en Nicky Romero worden geremixt

Florian Picasso wist de laatste jaren bekend te worden met zijn verschillende housetracks en inmiddels heeft hij zelfs de 71e plek in de DJ Mag Top 100 te pakken en dat geeft zijn populariteit goed weer. Uiteraard brengt dit succes flink wat kansen voor hem mee en een van die kansen is een samenwerking met Nicky Romero.

LEES OOK: Above & Beyond deelt track van nieuw album

Samen maakten zij ‘Only For Your Love’ en dit is de perfecte combinatie tussen de harde stijl van Florian Picasso en de electro house sound van Nicky Romero. De single is uitgekomen op Protocol, het label van Nicky Romero zelf, en nu zijn er maar liefst vijf remixen bijgekomen. Onder andere Tom Tyger en Teamworx hebben hun saus over het origineel gegooid. Sage en Tonny Tempo kiezen er met hun remixen voor om er een future bass track van te maken en de andere drie blijven gewoon lekker binnen het house genre.

Check de remixen hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws