Hardwell dropt deze week iedere dag een nieuwe track

Stijn van Beers | 23 januari 2018
music

Beeld: Rukes.com

Hardwell & Friends EP Vol. 3

Na twee succesvolle EP’s vol met samenwerkingen met vrienden van Hardwell, denk aan Moksi, Kill The Buzz en Atmozfears, dropt Hardwell nu EP nummer drie. Op deze EP zijn vijf nieuwe samenwerkingen te vinden, samen met Sick Individuals, Quintino, Dr Phunk, Timmy Trumpet en Jewelz & Sparks. In de 350e aflevering van zijn radioshow Hardwell On Air draaide Hardwell alle vijf de tracks, samen met nog veel meer exclusief materiaal. De vijf tracks zullen deze week een voor een uitgebracht worden. De eerste twee zijn al verschenen: 'The Underground' met Timmy Trumpet en 'Woest' met Quintino.

Lees ook: Hardwells Revealed Recordings wordt uitgebreid met nieuw sublabel

Hardwell & Timmy Trumpet – 'The Underground'

De eerste track van de gloednieuwe Hardwell & Friends EP vol. 3 is de samenwerking met Timmy Trumpet, al vaak in sets gedraaid en nu eindelijk uitgebracht. De track heeft duidelijk iets weg van de psy trance tracks die Timmy Trumpet al eerder uitbracht, met een synth-lijn die door het hele nummer goed te horen is. Een diverse track waar zowel de stijl van Hardwell als die van Timmy Trumpet goed te horen is, een goed begin van een knallende EP!

Hardwell & Quintino – 'Woest'

Big Room met een eilandsausje, zo zou je deze samenwerking met dj Quintino kunnen typeren. Hij werkt zeker op de dansvloer, en als de overige tracks even ruig zijn als deze tracks belooft Hardwell & Friends Vol. 3 een behoorlijk dikke EP te worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws