Heb jij de kakelverse Yearmix van The Flexican al gehoord?

Bart Remmers | 23 januari 2018
music

Mix van dj en producer is gratis down te loaden

De Amsterdamse dj/producer The Flexican zorgt ervoor dat je muzikaal nog geen afscheid hoeft te nemen van het jaar 2017. De mix is een verzameling van alle belangrijke tracks van vorig jaar, aan elkaar gemixt in een twee uur durende mix. 

The Flexican startte tien jaar geleden met zijn allereerste Yearmix. Hij verzamelde alle tracks die voor hem dat jaar belangrijk waren en bracht de Yearmix begin 2007 uit. Ruim tien jaar later doet hij dit nog steeds en is het tijd voor Yearmix 2017.

Het gaat niet vervelen

'Ik wil later kunnen terugluisteren naar mijn Yearmix en het gevoel van dat jaar volledig kunnen terugkrijgen. Het is een recap van het jaar, met de allerbelangrijkste tracks en de daarbij behorende momenten. Ik vind het belangrijk dat niet alleen ik, maar iedereen die naar de mix luistert er keer op keer naar zou kunnen luisteren. Dat het niet gaat vervelen, daarom is het proces om de mix te maken lang. Maar het uiteindelijke resultaat zijn de lange nachten in de studio absoluut waard', vertelt The Flexican a.k.a Thomás Goethals.

Check de link hieronder om te luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws