Zo klinken Cardi B en De Jeugd Van Tegenwoordig in een mash-up!

Partyscene Redactie | 6 januari 2019
music

Cardi B kreeg vroeger aandacht door haar foto’s op Instagram, met haar ‘no filter attitude’. Later bleek dat ze ook aardig kon rappen en brak ze door als artiest met haar eerste platencontract bij Atlantic Records in februari 2017. In augustus 2017 kwam Bodak Yellow uit, haar debuutsingle.

De Jeugd Van Tegenwoordig

De Jeugd Van Tegenwoordig kennen we natuurlijk allemaal dankzij hits zoals Sterrenstof en Watskeburt?!. De groep bestaat uit Willie Wartaal, Vieze Fur, Faberyayo en de vaste producent Bas Bron en kenmerkt zich door hun beats met sterke invloeden uit de elektronische muziek. In 2005 braken ze door het hun grote nummer 1-hit ‘Watskeburt?!’ en DJVT stond hierna op Lowlands en in het voorprogramma van Snoop Dogg. Een van de meest succesvolle formaties van de Nederlandse hiphopscene, dat staat vast!

Cardi B & De Jeugd Van Tegenwoordig-mash-up

Dat is het prachtige van muziek, er kan van alles mee gebeuren. Zo dacht ook de Amsterdamse producer Omar Duro, die twee tracks samenvoegde om te kijken of er iets leuks uit kwam rollen. Het resultaat moet je echt gehoord hebben, Carbi B met ‘Bodak Yellow’ op de beat van ‘Watskeburt?!’. Je zult vast denken, maar beluister watskebodakyellow hieronder het resultaat en oordeel zelf!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws