Patser is nu in de bios en de bijbehorende tracks zijn ook uitgebracht

Stijn van Beers | 4 februari 2018
music

Patser de film

De brute film Patser, die iets weg heeft van de originele gangsterfilms, draait inmiddels in de bioscoop. Films als ‘The Godfather’ en ‘Wolfs of Wall Street’ waren inspiratiebronnen voor regisseurs Adil en Bilall om de film te gaan produceren. Patser is een film die gaat over straatboeven die in het drugsmilieu terecht komen, met alle gevolgen van dien. De film was vooraf al veel in het nieuws, dit kwam mede door de trailer waarin je Ali B ziet zoals je de knuffelrapper eigenlijk nog nooit hebt gezien.

Patser soundtrack album

Voor dit album zijn alle soundtracks uit de film bij elkaar gevoegd, wat resulteert in een album van twaalf tracks. Voor dit album hebben Top Notch en Trifecta samengewerkt, denk hierbij aan tracks als 4/5 en Slow Down. Op het album staan artiesten als Ronnie Flex, Ali B, Dimitri Vegas & Like Mike, Quintino en Hef. Met een divers album zit er voor iedereen wel wat tussen, dus hij is zeker de moeite waard om even te checken!

De grootste patser uit de film?

Maar wie is nu eigenlijk de grootste patser uit de film? Met deze vraag ging FunX aan de slag op de première van de film. Zie hier het resultaat:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws