Axwell Λ Ingrosso maken 'Dreamer'-blunder goed met remix

Mark IJsendoorn | 3 februari 2018
music

Beeld: Dominick Sheldon

Axwell Λ Ingrosso kregen flink wat kritiek van fans op de single ‘Dreamer’ die in december uit kwam, en die helemaal niet leek op de track die iedereen kende uit hun sets. De nieuwe bundel remixen van ‘Dreamer’ kan die teleurstelling misschien wel verhelpen.

Axwell Λ Ingrosso - 'Dreamer'

De eerste keer dat Axwell Λ Ingrosso de track ‘Dreamer’ draaiden in hun set was het direct een publieksfavoriet. Meer dan een jaar wachtten fans met smart op een release, maar toen die er in december eindelijk kwam, klonk de track totaal anders. In plaats van een opzwepende progressive house-track, was ‘Dreamer’ een pop-achtig future housenummertje geworden. Het was ongetwijfeld een move om een breder Spotify-publiek aan te trekken. Maar fans waren pissig.

'Dreamer' in progressive house stijl

Die fans worden iets beter bediend door de remixbundel die uit is gekomen. Onder andere Matisse & Sadko en Arty (onder zijn Alpha 9 alias) hebben de single onder handen genomen, en deze versies zullen progressive-liefhebbers een stuk enthousiaster maken dan het origineel. Of zouden Axwell Λ Ingrosso al die tijd de Matisse & Sadko remix van hun track in hun sets hebben gedraaid?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws