Scorsi’s EP ‘Alok Presents Scorsi’ is een interessante verzameling tracks

Ivo Mollemans | 7 februari 2018
music

Nadat Alok zelf als dj en producer in korte tijd bekend wist te worden heeft hij al snel besloten om nieuwe talenten te gaan helpen. De nieuwe EP van Scorsi is om die reden uitgekomen als ‘Alok Presents Scorsi’ en het biedt Scorsi de kans om het grote publiek te bereiken.

Scorsi scoort EP op Spinnin’ Records

In 2016 won Scorsi de Miller SoundClash en sindsdien heeft hij al muziek uitgebracht via Phouse en Sony’s Braslive. Hiermee wist hij nog meer aandacht te krijgen en ook Alok is hem opgevallen. Nu heeft hij een EP met daarop vier tracks uit mogen brengen via Spinnin’ Records met de hulp van Alok.

LEES OOK: Axwell Λ Ingrosso maken 'Dreamer'-blunder goed met remix

De EP van Scorsi is zeer divers te noemen. Hij begint energiek met de electro housetrack ‘Crossover’, maar met zijn remixen van Alok’s ‘Big Jet Plane’ en ‘Love Is A Temple’ doet hij het wat rustiger. ‘Big Jet Plane’ wordt omgedoopt tot een latin nummer en met ‘Love Is A Temple’ wordt er gekozen voor future bass. Als laatste is ook het nummer ‘Tumbah’ op de EP te horen en dit is in tegenstelling tot de vorige twee juist weer een hele harde bass house-plaat. Welke kant Scorsi met zijn muziek uitgaat wordt van deze EP dus niet helemaal duidelijk, maar los van elkaar zijn het zeker wel leuke nummers.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws