Nieuwe onverwachte track van Justin Bieber komt er aan

Stijn van Beers | 10 februari 2018
music

Nieuwe Justin Bieber track

Als je een echte Belieber bent, wist je waarschijnlijk dat Justin Bieber bezig is met een nieuwe track samen met Jay Electronica. Ook zal je dan waarschijnlijk een goede februari hebben, want de track komt veel sneller dan verwacht! De meeste wisten niet eens dat Justin met nieuwe tracks bezig is, alleen komt deze er dus binnen een paar weken aan. Dit kondigde Poo Bear, de producer van de tracks van Justin Bieber, aan in een interview met Beats 1.

Justin Bieber & Jay Electronica – Hard 2 Face Reality

Het nummer zal dus waarschijnlijk Hard 2 Face Reality gaan heten en komt ergens in februari uit. Nu is de kans aanwezig dat deze track slechts een voltooide versie is van een nummer dat al enige tijd geleden online te vinden was en zelfs door Bieber al genoemd werd als nieuwe track. Maar dan nog, Justin en Jay samen op een track, wij zijn best benieuwd.

Poo Bear vertelt over Purpose follow-up

Op de rode loper van de Grammys vorige maand onthulde Poo Bear het een en andere over het follow-up van het Purpose album. In een interview met MTV News sprak hij onder andere over de kwaliteit van de muziek en het bereik van het album.

"I can just tell you that, Justin is a perfectionist, I'm a perfectionist, Scooter [Braun] is a perfectionist, and our team, we're just really trying to step it up and make sure that we deliver a message," - Poo Bear

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws