Deze danceklassieker is 20 en dat wordt gevierd!

Bart Remmers | 11 maart 2018
music

'You've come a long way, baby' van Fatboy Slim opnieuw uitgebracht

Ben je 35 jaar of ouder en dance is en was je ding, dan is 1998 een goud jaar qua klassieke dance- en elektronische platen. 'Mezzanine' van Massive Attack, 'Moon Safari' van Air, Kruder & Dorfmeisters 'The K & D Sessions' en natuurlijk 'You've come a long way, baby' van Fatboy Slim.

Big Beat

Het meest succesvolle Fatboy Slim-album ooit maakte van Big Beat korte tijd een van de populairste stromingen binnen de dance en bevat klassieke singles als 'Right Here, Right Now', 'The Rockafeller Skank', 'Gangster Tripping' en 'Praise You' met de legendarische videoclip.

Pizzadoos en T-shirt

Een plaat om trots op te zijn, dus een 20 jarige jubileumeditie is meer welkom en die komt er ook! Op 16 maart aanstaande verschijnt ie opgepoetst en wel op cd en vinyl. De meest bijzondere versie komt in een pizzadoos en speciaal artwork. Extraatje is een T-shirt met daarop de tekst 'I’m #20 So Why Try Harder'.

Klinkt kortom als een must have. Check hieronder de komische aankondigingsvideo van de re-release! O ja, de Brit die in het eggie Norman Cook heet draait binnenkort op Paaspop. Gaat dat zien!

Aanbevolen voor jou:
Stage lopen bij de tofste muziekredactie van de Benelux...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws