You Don't Have To Like It, maar wij vinden de nieuwe Lucas & Steve wél leuk

Bart Remmers | 23 februari 2018
music

Duo werkt samen met singer-songwriter Janieck

Het is de eerste keer dat deze jongens samen de studio in zijn gedoken. ‘You Don't Have To Like It’ is een vrolijk zomernummer met de herkenbare sound van Lucas & Steve gecombineerd met de warme stem van Janieck. Wie weet is deze track de voorjaarshit van 2018. 

Meest gedraaide track

Lucas & Steve hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze hits kunnen maken. Zowel hun track uit 2016 Summer on You (een samenwerking met Sam Feldt) als de opvolger in 2017 Up Till Dawn (On the Move) zijn beide uitgeroepen tot zomerhit van het jaar. Ze bestormden hiermee de hitlijsten in binnen- en buitenland, dit leidde onder andere tot dubbel platina. Het nummer Up Till Dawn (On the move) werd de meest gedraaide track op de Nederlandse radio in juli en augustus en heeft inmiddels meer dan 25 miljoen streams op Spotify. 

Miljoenen streams

Ook Janieck heeft zijn sporen verdiend. De Nederlandse singer-songwriter maakte in 2015 naam met de track Reality van DJ Lost Frequencies: deze dance-hit stond hoog genoteerd in alle hitlijsten. In 2017 pakte Janieck door met zijn eigen single Does It Matter, die resulteerde in miljoenen streams. 
 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws