Pendulum kondigt nieuw album en ‘Complete Works’-boxset aan

Ivo Mollemans | 28 februari 2018
music

Het meest recente album van Pendulum komt uit 2010 en op wat optredens hier en daar na is het vrij stil geweest rondom de groep. Gelukkig was dit de stilte voor de storm, want Pendulum is nog lang niet opgeheven en er is zelfs een nieuw album aangekondigd.

Pendulum komt eindelijk met nieuwe muziek

Het album heet ‘The Reworks’ en dit album op 16 maart al uitkomen. Gezien de titel zal het album waarschijnlijk gevuld zijn met remixen van oudere tracks, maar hopelijk zorgt dit er ook voor dat de groep weer nieuwe muziek gaat maken. Zelf omschrijven ze het als ‘een project dat de band nog nooit eerder heeft uitgebracht’.

LEES OOK: Dabrye keert na lange tijd terug met zijn nieuwe ‘Three/Three’ album

Naast het album is ook een ‘Complete Works’-boxset aangekondigd. Hier is verder geen informatie over gegeven, echter is de kans zeer groot dat dit een boxset zal zijn met alle albums van Pendulum tot nu toe in een collectie.

Omdat Pendulum niet van stilzitten houdt worden er ook shows gehouden. Dit jaar zullen ze langs nog veel meer locaties gaan en optredens op Reading en Leeds Festival zijn al bevestigd. Ook hun eerste solo headlineshow sinds 2011 bij Printworks in Londen komt er weer aan en deze is natuurlijk al helemaal uitverkocht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws