Kijken: zo reageert Steve Aoki op producer die zijn muziek niet kan waarderen

Stijn van Beers | 9 maart 2018
music

Beeld: Rukes.com

Steve Aoki reageert op commotie rondom remix

Als iemand hard gaat deze zomer, dan is het Steve Aoki wel! Dit jaar heeft hij al verschillende releases op zijn naam staan, zoals ‘Azukita’, ‘Plur Genocide’ en zijn ‘MIC drop’ remix. Over deze laatste track is wat commotie ontstaan nadat een producer met de naam Marz de remix tijdens een Instagram livestream ‘trash’ noemde.

De track, origineel van de Zuid-Koreaanse band BTS, had volgens hem niets met muziek te maken, en hierbij kleineerde hij meteen BTS en al hun fans. Het duurde niet lang voordat Steve Aoki hier op reageerde, via Twitter meldde hij dat hij achter zijn muziek staat, wat de een niks vindt, vindt de ander juist goed. Een perfecte reactie van Aoki als je het ons vraagt!

Nog meer nieuwe muziek van Steve Aoki

Dat Steve het jaar flitsend van start is gegaan, betekent niet dat hij stil blijft zitten. 2018 wordt het jaar voor Steve Aoki, er komen volgens hem namelijk ook nog meer originele Steve Aoki tracks aan. Dus gelukkig voor Marz, en de mensen die zijn mening delen, er is nog veel meer om naar uit te kijken dit jaar! Check hieronder de remix die zoveel commotie heeft veroorzaakt, ben jij een fan van de track, of deel je toch de mening van mensen zoals Marz?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws