Is dit het einde van NERO?

Stijn van Beers | 14 maart 2018
music

Beeld: Facebook-pagina NERO

Toekomst van NERO onzeker

Niemand weet waar NERO mee bezig is, de elektroband uit Londen die vele dubstep- en drum & bass-tracks uitbracht heeft een afbeelding op hun Facebook-pagina gedeeld met het nieuws dat Dan en Alana een nieuw project zijn gestart genaamd ‘The Night’.

De band begon als een samenwerking tussen Daniel Stephens en Joe Ray, later kwam zangeres Alana Stephens bij de band en gingen ze als trio verder. Nu starten Dan en Alana dus een nieuw project, maar of dit dan ook meteen het einde van NERO betekent, blijft een mysterie.

“For the past decade you’ve stood by our side as NERO. It’s now time to tell a different story.”

The Night

Het nieuwe project van Daniel en Alana zal ‘The Night’ gaan heten, maar verder is er nog niets over bekend. Het is al wel weer een tijdje geleden dat we überhaupt iets van het trio hebben gehoord, op hun samenwerking met ZHU na die vorig jaar werd uitgebracht. Dat Dan en Alana nu met z’n tweeën verder gaan, is niet heel gek, aangezien de twee met elkaar getrouwd zijn. We blijven dit nieuwe project natuurlijk aandachtig in de gaten houden, en wie weet wat er voor nieuwe muziek zal verschijnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws