Trap meets raw hardstyle: Carnage x Radical Redemption

Stijn van Beers | 20 maart 2018
music

Radical Redemption x Carnage

Radical Redemption is zeker iemand die goed met andere artiesten kan samenwerken, zo stonden op zijn laatste album The Road To Redemption samenwerkingen met artiesten zoals Warface, Angerfist en D-Sturb. Ook werd al eerder bekend dat Joey (Radical Redemption) graag een keer zou samenwerken met Moksi, een compleet andere stijl dus. Nu verscheen er een filmpje op de Insta Stories van DJ Carnage waarin Radical Redemption een voorstel doet om samen met hem een nieuwe ‘moshpit track’ te maken, Radical is pushing boundaries.

Carnage is de laatste tijd ook bezig met zijn nieuwe album Battered Bruised & Bloody, verwacht op 13 april. Carnage staat bekend om de stevige trap die hij draait, in combinatie met hiphop en EDM. Ook is Carnage niet vies van een beetje hardstyle in zijn sets, zo draait hij wel eens tracks van Wildstylez, Headhunterz en Brennan Heart in zijn sets. Of de collab dus dichterbij is dan men zou denken, wie weet?

Moshpit track

Radical Redemption vroeg DJ Carnage om een moshpit track te maken, een hype die je de laatste tijd op steeds meer festivals ziet terugkomen. Ook Radical gebruikt de moshpit in zijn sets, alleen dan gaat hij er zelf midden in staan! Een gewaagde move van de raw hardstyle producer, maar het werkt zeker aanstekelijk. Bekijk hieronder hoe het er tijdens een Radical pit aan toe gaat, sta jij er de volgende keer ook bij?

 

RADICAL-PIT AT BOOTSHAUS. WHO WILL JOIN THE NEXT TIME?

Een bericht gedeeld door RADICAL REDEMPTION (@radicalredemption) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws