Haten we met ons allen op The Chainsmokers?

Stijn van Beers | 19 maart 2018
music

Beeld: Rukes.com

Iedereen haat The Chainsmokers

Everybody Hates Me, het nieuwste nummer van The Chainsmokers, is uitgebracht. De track werd al eerder in shows van beide heren gedraaid, maar nu is hij dan officieel gereleased. De track, die deel uitmaakt van een EP met nummers zoals ‘Sick Boy’ en ‘You Owe Me’, is alweer de derde release in korte tijd van The Chainsmokers.

Ondanks dat alle tracks steeds minder origineel worden, aangezien ze allemaal een beetje op elkaar lijken, is dit toch weer een sterke, catchy productie van The Chainsmokers. Het valt wel op dat beide heren de laatste tijd een beetje meer richting de kant van de pop neigen, en wat minder echte dancetracks maken. Commercieel of niet, wij vinden de track in ieder geval weer top en zullen hem dan ook zeker grijs draaien!

Lees ook: Is dit de meest weirde dj die je ooit hebt gezien?

Vocalen van The Chainsmokers

Een ander ding wat opvalt in de laatste tracks van The Chainsmokers is dat Drew steeds meer vocalen verzorgd. We wisten niet dat dit een van zijn passies was, maar hij brengt het er zeker niet slecht vanaf! Laat The Chainsmokers maar zo door gaan, hopelijk komen er nog vele releases aan dit jaar, check hieronder in ieder geval ‘Everybody Hates Me’:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws