Paul Kalkbrenner kondigt langverwachte album aan

Stijn van Beers | 22 maart 2018
music

Paul Kalkbrenner zijn achtste album

Een oude rot in onze scene, dat is Paul Kalkbrenner zeker! Hij draait al weer een aantal jaartjes mee, en heeft nu ook zijn achtste album aangekondigd. De Duitse live-act heeft muziekliefhebbers over de hele wereld en wordt gezien als een van de beste melodieuze technoproducenten die er is. Zijn nieuwe album is dus zeker iets om als echte technofan naar uit te kijken.

Paul Kalkbrenner - Parts Of Life

Het nieuwste album van Paul Kalkbrenner zal Parts Of Life gaan heten, mede omdat hij vindt dat dit album zijn meest persoonlijke album tot nu toe is. Het album komt op 18 mei uit, dit alles werd bekend gemaakt in de videoclip van zijn nieuwe single ‘Part Three’. Deze video is opgenomen tijdens een liveshow in Berlijn, het geeft je dus meteen een idee hoe de shows van Paul Kalkbrenner er aan toe gaan, mocht je dit nog nooit meegemaakt hebben.

Kunstwerk

Naast de muziekvideo werd ook de ‘artwork’ voor zijn nieuwe album gedeeld, gemaakt door zijn eigen oom. In dit kunstwerk zitten allerlei persoonlijke beelden verstopt die de carrière van Paul Kalkbrenner omschrijven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat het album uitkomt, hopelijk staan er weer wat melodieuze pareltjes op zoals ‘Cloud Rider’ en ‘Sky And Sand’ op. Bekijk voor nu de videoclip van Part Three hieronder, en geniet:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws